SM middle F (04/09/2010)
Category: Competition
Map/area: Umeå Kläbböle
Country: Sweden
Distance: 5.68 km
Time: 40:32
Average HR: 170
Maximum HR: 185
SM medel final 40:29 6:a 4:12 efter Helena. Varför har vi inte sådana banor på VM... Banan var en rejäl o-teknisk utmaning och det krävdes full koncentration i princip hela banan. Jag klarade mig utan att göra stora bommar men var inte tillräckligt fokuserad på några sträckor och la 20-50s ca 4 gånger. Det var första delen av banan som jag tappade mest tid på, andra halvan är jag mer nöjd med, trots att jag inte kände mig så pigg idag och uplevde att jag sprang sakta. Så ganska dålig dag fysiskt, kände det redan under uppvärmningen. Löptekniskt var terrängen rätt så knölig med många stenar och undervegetation. Flera moringar skadadade sig idag.
Det som är ett steg framåt för mig i år är att jag klarar av att göra åtminstone "OK" resultat i vilken terräng som helst. Idag var det bara 20s till bronset.
Det jag tar med mig från dagens lopp är att jag ska lita mer på kompassen. Jag klarar att följa strecket om jag vill och då behöver jag inte sakta ner så mycket direkt när jag inte har 100% koll var jag är.
Show comments (0)
 
SM middle F (04/09/2010)